3D-fest

I fredags var det fest på jobbet med tema 3D. När jag fick höra temat så blev jag jättetaggad att göra något bra av det, men tiden rann iväg och när det väl var dags så stod jag där och hade inte ens fixat några glasögon. Nu löste det sig iofs ganska bra i alla fall eftersom Kristian hade i överflöd, men ändå.

Det var tydligt att det varit alldeles för få jobbfester under vintern och våren för man hade verkligen saknat det. Först blev vi indelade i lag med uppgiften att presentera temat 3D på valfritt sätt, med den enda påtvingade ingridiensen var att vi skulle ha med en liten ful helikopter som flög genom att man blåste upp och snurrade en balong under den.

Mitt lag gjorde en liten pjäs om två personer som besökte ett uteställe och som utspelade sig bakom lakan som drogs fram och tillbaka för att dra paralleller till 3D genom blädderblockstekniken. Vidare hade vi en berättelse full av nördiga refernser till 3D, och det hela avslutades med att de båda nattklubbsbesökarna på sant Avatar-manér fastnade i varandra med svansarna (som gjordes blå genom att publiken fick blunda med sitt vänstra öga i 3D-glasögonen). Väldigt fyndigt om jag får säga det själv, och slutligen stod vi även som segrare i tävlingen.

Kvällen fortgick genom mat, ett syntuppträdande och sen fri bastu/dans. Allt var väldigt roligt, vilket alltid brukar vara fallet när Janne och Robin aka “the Bindefelds” är med och annordnar :)

Festligheterna lär fortsätta en aning nu på måndag och tisdag när vi ska iväg på kick-off med delen av företaget som jag tillhör. Lookin’ forward to it! Nu kör vi en härlig golfrunda i söndagkvällssolen. Niiiice! *sjunger ut i falsett*

Advertisements

About leburque

Fundersam från Östergötland. Here's where it goes.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s