Vodka, redbull, tranbär

Efter 4 semesterveckor är det tydligt – jag har helt enkelt inte så stort behov av digital tillfredställelse som jag tror. Vecka ut och vecka slår det mig hur lite jag verkligen har suttit vid en dator. På måndag börjar dock den konstanta uppkopplingen igen så då lär det sprudla om allt från facebookkonton till innebandyforum och bloggar.

En annan välkommen introduktion genererad av Halmstad-besöket är drinken Vodka, Redbull, tranbär. Otroligt simpel och man vill helst ha den utan några flashiga lime/citron-skivor, utan bara med en näve is som bas. Redbull och tranbärsjuice är sannolikt de två blandmedlen på marknaden som bäst döljer den hemska efter- och smaken av vodka, så en kombination av de två borde väl inte vara helt dum? Sommarkänsla genom färgen och brandlarmsvarning genom Redbull, så förtida insomningar jobbar man också enkelt runt :)

Ikväll ger jag mig åter in i den ofantligt täta dimman av gourmet. Förhoppningen att komma ut i andra änden med hedern i behåll och en och annan kalori av det som faktiskt blev av råvarorna är stark, men det är inget annat än skönt att ha onlinepizza et al som presumtivt behövlig fallskärm :) Wish me luck!

Såg American Beauty igår. En kombination av smarta livsanekdoter, one-liners och samtidigt en stor portion underhållning. Det är en av de bästa filmerna som gjorts, och huvudpersonen Lester Burnham är lätt topp-3 av underhållande karaktärer som någonsin gjort avtryck på filmduken! Precis vad jag vill ha när jag ser på film!

“*kastar tallriken* Don’t interupt me, hunny…”

Haha, underhållningen divergerar mot oändligheten :)

Advertisements

About leburque

Fundersam från Östergötland. Here's where it goes.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Vodka, redbull, tranbär

  1. Robin says:

    Thr car I always wanted and now I got one.
    I RULE!

  2. leburque says:

    Haha, precis! Samtidigt som han pumpar bänkpress och röker marijuana i garaget :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s