Flaggar för FP

Min gissning är att Folkpartiet kommer göra ett riktigt bra val här om en månad. De satsar hårt på allmän exponering och de har ett valmanifest som jag verkligen tror tilltalar många som går runt på stan. Alla frågor om jobb, vård, välfärd, energi etc. är sådant som det diskuteras jämt och som gemene man smått tröttnat på, men Folkpartiets stenhårda fokus på skola och utbildning tror jag kommer gå rakt in i många svenskars hjärtan. Saker som “Ökat föräldraansvar för stökiga elever”, “Krafttag mot skolk i skolan” och “Inför spetsutbildningar redan i högstadiet” är alla konkreta saker som inte riktigt adresserats förut (som jag har kommit i kontakt med vill säga) då det mest snackats om skolsystemet och våra betyg.

En lite rolig sak med alla affischer dock, är att Jan Björklund har en riktig glugg mellan sina framtänder. Det stjäl en del fokus när man t ex kör bil förbi dem. Man hinner nästan inte läsa för man fastnar med blicken vid hans mun :)

Var tvungen att titta lite på Socialdemokraternas hemsida här och såg direkt att de hade en särskrivning, se här och länken “Visa fler Youtube filmer” ute till vänster. Det är riktigt fult, och helt oacceptabelt för ett politiskt parti. Förmodligen bara ett typo, men man tolkar ju partiets kontaktyta mot väljarna som att allt kommer från partiledningen, och jag skulle i ärlighetens namn kunna dra mig för att rösta på någon som rör sig med särskrivningar. Det känns varken intellektuellt eller förtroendeingivande nog. Ush!

Advertisements

About leburque

Fundersam från Östergötland. Here's where it goes.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s