Helg i busets, mysets och prydhetens tecken med dionysos som hedersgäst

Helgen har spenderats i Stockholm med shopping, sällskapsspel, kulturell grooming och inte minst vinprovning på schemat. Det började i fredags när jag på mästerligt sätt drev Max till vansinne genom lite fejkat velande ang. lördagseftermiddagens aktiviteter. Det är så roligt att driva med Max. Är det något han ogillar så är det allt för spontana planeringsändringar och käppar satta i hjulen när han försöker administrera ett upplägg. Alla har nog någon form av beteende som får en att stressa alt. lacka ur och börja veva, med den gemensamma nämnaren att det är oerhört roligt för omgivningen när man blir utsatt för det.

Stockholmsbesöket får toppbetyg, men den efterföljande innebandymatchen idag vill jag bara snabbt glömma. Vi spelade dåligt och mötte ett solfjäderstaden som utnyttjade vår lojhet till fullo och gav oss en ordentlig lektion i hur man ska spela. Att de dessutom satte i princip varenda läge de hade i hela matchen gjorde ju inte saken bättre… 10-2 förlorade vi med. Det är nog det mesta vi har förlorat med sedan jag började spela i KFUM och är oerhört illavarslande inför seriepremiären nästa helg.

Nu ska jag dock glömma det snabbt och ha en härlig kväll i mysighetens tecken. Finns det något bättre än att lägga till ett *myser* på slutet, oavsett tolkning? Jag tvivlar..

Advertisements

About leburque

Fundersam från Östergötland. Here's where it goes.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s