Helgens behållning

Hade besök från Stockholm över helgen i form av Köttarn, Axel “like the university” Cornell, Raz to the murs och Caaroline *som andre 3000 i roses*. Middag i fredags med lite tillhörande lekar – mycket trevligt, även om Max envisades med att förväxla Garnison med T1. Kvällen var även första träffern för mitt och Malins lilla matchmaking-experiment. Det verkar onekligen lyckat och välprickat, vilket stundens position och syssla också kvittrar om; bakfyllebrunch hos experimentets bättre hälft. Känns som jag talar väldigt mkt i tungor just nu. Vet inte riktigt varför, men det ger mig en känsla av välbehag och pilimaritet *myser*.

Spelade innebandymatch igår också, mot Åbys ungdomslag. Vi var riktigt dåliga faktiskt, men lyckades till slut vinna 7-6 ändå. Vet inte vad det är som gör oss så obotligt underpresterande, men nu är det hög tid att alla höjer sig ett par steg och vågar göra det lilla extra för att vinna. Mer aggressivitet och vilja att utmana! Var och tittade på Linköping – Helsingborg precis och fick en del inspiration att ta med. Måste sluta dricka dagen innan match också. Det är ofrånkomligt att sega ner sig i skallen en aning, och det känns som att det smittat av sig på mitt spel. Herr nykterhet, here we go!

Har fastnat riktigt hårt för en låt nu också, Bromance med Tim Berg. Allting i väntan på att Miami 2 Ibiza med Swedish House Mafia släpps på spotify förstås :) Den kommer vara väldigt välkommen när den släpps, och insta-addas på förfestlistan. Lite märkligt att den inte har det än dock? *förbryllad* East fm och P3 har spelat den i över en vecka. Måste kolla upp hur sånt där funkar… Oförståndet är det värsta.

Nu ska jag avsluta helgen med en degarkväll i mysigt lugn. Oddsen för att Malins Office-avsnitts-count får tillökning är väldigt låga om man frågar mig. Trycker in en sporifylänk till låten när jag får tillgång till dator. Måste bara testa om iPhorne klarar av det hela först: länk skriven på iPhone. Det där ser ju riktigt bra ut va? Iaf här. Hej svej..

Advertisements

About leburque

Fundersam från Östergötland. Here's where it goes.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Helgens behållning

  1. Gunilla says:

    Måste gratulera till ditt beslut att begränsa alkoholintaget. Det finns egentligen inget positivt med alkohol. Kan man inte ha roligt utan, så är det tyvärr mycket olyckligt. Att sedan offra en “dagen-efter” med dåsighet och eftertänksamhet kan det väl aldrig vara värt. Se dig om – hur lycklig blir man av alkohol? Nej, en vit tillvaro är MYCKET roligare och skönare. Man behöver inte vara nykterist, men att hälla i sig en massa öl, vin och sprit är helt enkelt bara BULLSHIT. Kram från en med lång erfarenhet från sin omgivning. Än en gång GRATTIS och hoppas det håller.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s